Анечке на 2 месяца

Анатолий Берестецкий
Агу, агу – ласкает слух,
Агу, агу – звучит вокруг,
Агу, агу – я есть хочу,
А не дадите – закричу.
Агу, агу – намокла я,
Агу, агу – замёрзну я,
Смени пелёнку мама мне,
Чтоб я не плакала во сне.