Вадиму Циганову

Олександр Мачула
Орді далеко до Європи –
пристав, як банний лист до попи…
Запам‘ятай москальський гад –
калина то, не виноград.
Не смій Надію, пес, чіпати,
бо будеш в пеклі закипати.
Об Володимира ж тризуб
зламаєш ти гнилий свій зуб!

12.03.2016