Молитва серця у Прощену недiлю

Тайный Альков
О, Господи, милий,
                мене ти помилуй,
Дай віри мені, дай терпіння і сили,
Пробачення, раптом когось ненароком
Образила я за життя свого рОки.
Ти поряд зі мною у радість та скруту,
Тож маєш розкаяння серця почути.
Прошу не за себе,
                а за Україну,
За матінку нашу кохану, єдину,
Хай більше не гинуть брати і сини,
У лютому пеклі страшної війни.
Благаю,
           із подихом свіжим весни,
У наші життя мир і спокій вдихни…