Mрiя

Диана Столярова
Ця жінка просто дивовижна!
Вродлива, щира, добра, ніжна.
Хто її знає, зрозуміє-
Вона- це дійсність, а не мрія!

Хоча... скажу вам по секрету,
Думки про неї не в одного.
Присвячують вірші поети...
Та марні всі ці їхні змоги.

Вона кохала офіцера,
Та вирвала любов із кров'ю!
Мов неприборкана пантера,
Тепер залишилась самою...

Блакитні очі, наче море,
Сумні тепер...та є надія....
Хай квітне знов весна на дворі!
І справдиться ще одна мрія....