***

Лана Гримм
І секс не настільки інтимний як твої вірші
і зима не настільки холодна як твої руки
що ти ховаєш на дні своєї душі?
лиш муки.

розлука не настільки болюча як наша зустріч
в місті тисяч нечистих душ,
я не вірю у долю, її неминучість,
ані руш

мушу сказати, що я іноді згадую,
але з болем у сердці - метелики мертві,
думаю - і наче провалююсь, падаю,
ми усього лиш смертні.

і чути про тебе - наче пірнати в холодну воду,
а бачити уві сні - 10 пекельне коло,
щоб забути тебе, я думаю про погоду.
час соло.

навколо мене багато чужих доріг,
твою затоптали ногами інші,
від тебе не лишилось нічого, чуєш?
лиш вірші.