***

Маруся Кузнечек
Ти віриш, що ми з тобою безсмертні?
Що "я" і "ти" може бути навіки?
В одне ціле руки зплелись.
Вінок надії, нас вінчає вітер.
Я вірю, що "ми/з/тобою" бесмертні.
Мир не вмрем/о, доки квітнуть квіти.
Я вірю, що "Я/і/ти" - навіки.
Бо хто ще так кохати зуміє?
Ми не розчинимось у тонкому повітрі,
Доки я пеститиму твої надії.
Вір у "нас/з/тобою".
Ми - навіки.
Ми - то вічні
КВІТИ