Вiршi

Юрий Остин
Мої вірші читала ти до ранку.
У них кохання, радість, сонце та весна.
Вони, як місяць, сходять до світанку,
Немов гучні пісні, лунають із вікна.
Це все мої вірші, це все мої вірші.
І в кожному є ти, тут в кожному є ти.

09.03.2015