Мияцумумне ужы. сила в единстве

Альберт Миракян
         мияцумумне ужы
Азги hамар кянкы к та hаёц зинворы
Азги пркич  азги сер"мер Мияцумы
Екек ирар миянанк цврвац hаер 2 раза
Вор джартенк тшнамун мер hаветян анверч

Прип
Кеце мер зинворнери, кеце hай hероснерин
Сурб hаватов у чштов цараек мер hАй азгин
Вор Карсов, Мушов, Ардаганов, Киликяев у Арцахов 2 раза
Менк каруценк анках Айастан
2 куп
Вордех линенк вордех апренк, haй пити мнанк
heтев чампа чуненк арач мишт гнанк
hишенк Андраникин, Сероб- пашаин
hишенк фидаиннерин,hишенк Нждеин
Кеце завакнерин , азгы пашпанохнерин
Сурб  hаватов у чштов цараек мер haй азгин

Ванов,Мушов, Арзрумов, Трапизонов, Киликяев 2 раза
Менк к стехценк анках Айастан
3куп

Арцахин пити менк окненк вор веракагни
 Айастаны воч вок, менак чи тохни
Вор пес ерку Ехпар ирар пататвек.              2 раза
Дзер hаразатуцюны hавердж мишт паhек
Прип
Кеце  ехпаруцюны, ев барекамуцюны
Дзер мечкин кагнаце мишт , мер Спюркаhаюцюны

Карсов, Мушов, Ардаганов,Киликяев ев Арцахов. 2 раза
Пити стехценк анках Айастан

Начато 1993г корректировка 2016г 07 февраля

Альберт Миракян