Ламартла дигай

Салим Герейбеков
Дила уркIи бирхули
ХIечи дихьира дигай…
Илди заядирули,
Барири уркIи кIибай.

Припев:
ХIергъири дила хIуни,
БиштIал уркIила мурад…
Се барилри хIед нуни,
Пашманрарес ну илцад?

Сайригу дила кьибла,
Чуйна сужда барира?!
ХIечи дигай дихьибла
Чархра гIязабдеркIира.

Гьанна ну гьанриркули,
ГIямру ардукьаб хIела…
Набчи умутвикIули,
Вашаби хIу наб гIела.

          Далай БяхIяммадова ПатIиматлис