Нам треба объeднати в Украiнi всi серця

Ведунья Неведомая 2
Рецензия на «Рiдна ненько моя» (Ольга Иштяк)
 

                Рідна ненько моя-
                Україно кохана!
                Чом тебе на шматки
                Рвуть "оранжеві" пси?
                Як це сталось, Красуньо,
                Що умилась ти кров'ю
                І сини твої гинуть
                У полом'і війни?
                Нема Ради в тебе,
                Що бентежиться серцем-
                Нікому не потрібні
                Голі діти твої.
                Щира мова співуча
                Захлинулась сльозами-
                То собаки скажені
                Поділяють Донбас...
                Безталанна Країно,
                Скільки ще можна лиха?
                За копійки тебе
                Розп'яли на Хресті...
                http://www.stihi.ru/2015/02/06/5803

         ***

Нажаль, міліють душі і серця,
Тому і річки в Україні поміліли...
Нам треба об'єднати в Україні всі серця,
Щоб душі при незгодах не тремтіли...