Щастя дай нам, доле!

Людмила Дзвонок
Вишиваємо рушник на білому полі -
Ниточки яскраві, як на небі зорі!
Є і чорна, як земля - наша, найрідніша,
(В ній родючії поля, їжа найсмачніша!..)

Подивлюся на майстринь, на їхні обличчя –
Всі приємні, всі сердешні- нема протиріччя!
Як же хороше нам бути поряд один одного
В вишиванні рушника нашого, народного!

Посмішки, як сонечко, голоса чарівні...
Гарно вишивають  (і не просять гривні)!
Хрестики рівнесенькі заповнюють поле,
Вишиваю, думаю: - Щастя дай нам, доле!
                17.03.2016

На знімку моє вишивання.Це орнамент
Одеської області.