Джмелi в бузку

Люсисолей
гули джмелi в бузку
старанно i завзято.
неперевершеностi не було зразку.
iм вiтер заважав затято.
бузки цвiли,
буяли, спокушали...
вiдтiнкам кольорiв
природа дАла св'ято,
а рiзновиду витонченостi
духм'яних ароматiв
занадто бiльше
було дано слiв.

Джмелi в бузку.
Папiр.Акварель.*Lusi Soleil*