Сонячнi роки

Мокренко Хром Олег
Та не журися, що роки пролітають
Як в пісок витікає вода
З кожною весною ще більше розквітають
Ті нові почуття, яких орда

А щастя обіцяло бути поряд
Збрехало, не здержавши обіцянки
Але ми віримо у молодості погляд
Усе повернеться, не варто шкодувати

Повернеться все у вимірах інакших
По колу все - падіння й знову зліт
Дитинство наше мало обмаль часу
Не довго був в метеликах живіт

Життям назвали першу й крайні дати
Насправді це дурниця із дурниць
Потрібно просто жити, а не спати
І буде вічне сонце для зіниць...

Чудові ті роки, що в пам'ять лізуть
Вриваються, запрошень не чекають
Як добре, що на сонці очі ріжуть
Погано коли сльози в біль тікають

P.S.
Кожну секунду наше майбутнє стає справжнім. Ніколи не пізно розпочинати життя з нової сторінки, але на всяк випадок залишайте копію старих помилок...