O Flanagan say

Борис Хохряков
'We're constantly hearing O'Flanagan say,
"I gave him a piece of my mind."
And it isn't surprising with so much gone,
that so little remains behind


Твердила О’Флэнаган: «Им повезло –
Дала всем частичку ума».
Чему удивляться: так много ушло,
Что с малым осталась сама