Любов-ненависть

Счастье Будет
Я не жалкую ні про що
Усе що в памяті застилго
Все те що душу розриває
Все на ці строки і лягло

Не проміняв би я нізащо
І як би мав ще одну спробу
Я це життя прожив би знову
Нехай воно й таке пропаще

Господь відкрив на щастя пащу
Да хто такий ти, відізвись?!
Кохання перетвориш в пущу
Ти любиш підлощі та злість


Ти теж людиною був колись...
Любив і мріяв в темні ночі
Щоби кохані сині очі
В твоїх очах навік сплелись

Але все сталось так як сталось
І взявши за любов ненависть
Ти превознісся над людьми