Якого чорта

Счастье Будет
Послухай, бог, якого чорта
Ти мішаєш нас с багном?!
Понадрізуєш аорти
Й запиваєш кров вином

Ти давно собі вподобав
Горе, кров, людські страждання
Тих хто суть твою второпав
Відрікаєш у вигнання