Обдиралiвка

Георгий Грищенко
Податки на бідних
Підтримка багатих,
Прем’єрові рідних
В підступності знатних.

На бідних плювати,
Їх так забагато,
Тому й обдирати
Взялися завзято.

Підвищать тарифи,
Хай платять багатим
Мільярдні це цифри
В кишені їх гатим.

А де ж справедливість?
Маленькі ж зарплати
Дають наче милість,
А як виживати?

В нас люди терплячі,
Та можуть повстати
І в дні ті гарячі
Візьмуться карати

Всіх тих, хто жиріє,
Народ обдирає
І нагло це вміє,
Бо владу тримає.
16.03.16.