У голубе

Александр Русский 2
Нам марилось удвох крокуємо у голубе,
Яка чудова мить,неначе дивна казка,
Природа свої мрії втілила в тебе,
Чудовий гарний стан і почуття і ласка.

Цвіла калина,чути птахів спів,
Душа відкрита,музика чарівна,
Не треба більш ні шопоту,ні слів,
І кров тече для нас одна,родинна.

Нам марилось удвох крокуємо у голубе,
Стрічки твої лягали знов на плечі,
Шар сонця на долоні впав тебе,
І на країну опускався вечір.