Natalia w Krainie Czarow

Алла Польская
Natalii Kozusznik-Stanko - lektor, tlumacz

NATALIA W KRAINIE CZAROW

Natalia w Krainie Czarow
Obchodzi imieniny swoje.
Posrod cudownych kuluarow
Ja otulaja kwiatow zwoje.

Wokol obecnosc obcych gwarow,
Nieznanych dotychczas wypraw.
Lecacych manna boskich darow,
Wspanialych milosnych zabaw.

17-03-2016

                ***
AP (wersja oryginalna)