Майдан

Забутная Елена
Майдан. Революційні дії
І сотня цих людей не боячись за себе
Ввійшла в історію, ввійшла в події
І назавжди пішла до неба.
Небесна сотня в пам’яті живi.
Ці люди сильні, мужні, дивовижні
Відстоювали всі права свої
                І так тривало тижні,  тижні, тижні…
Майдан - це місце в пам’яті всіх тих,
Хто захищав нас від свавілля
Залишилися в пам’яті старих і молодих
Пішли за націю всі добровільно.
А сотню вже зустріли небеса
І пролунало «Слава Україні»
Події ці в душі і на вустах
Їх не забудем,  пам’ятатимем однині.
І через все пройде наша людина
Бо патрiот нiколи не самотнiй
І завжди пам’ятатиме країна:
 Двi тисячi чотирнадцять. Майдан. Небесна сотня.