Ростуть черешнi бiля хати

Надежда Литвинцова
 
 Ростуть черешнi біля хати,
 А в хаті тато,брат і мати,
 Сестричка ще з котом на ґанку
 І півень,що співа із ранку.

 Сім'я велика і щаслива,
 Одначе вродить нині слива,
 І вишні пишно заквітчало:
 Врожаю зберемо чимало.

 Пройшли роки - нема вже хати,
 Померли брат і моя мати.
 Живе самотньо сивий тато,
 Сім'я ж онуками багата.

 Ростуть черешнi біля двору,
 Квітчають рясно,дмуться вгору,
 Душа співа,живе,радіє,
 Недарма ж звуть мене Надія!
  14.03.2016р'