Наше фото

Лариса Билич
Торкнися до мене своєю ніжністю,
відкрий душі палкий вогонь
Нехай я буду твоєю вічністю,
відчую полон міцних долонь

Посмакую губами вдосталь,
терпку корицю в пекучім цілунку
На тілі знайду невеликий острів,
з назвою "місце мого порятунку"

Без слів розкажу прозу
без рухів торкнуся тяжкого болю
Для важливих рішень знадобиться розум,
для кохання - шепіт душі "твоя доля"

Іноді твоє життя змінюється,
так само як заливає Землю світанок
В цьому світі не лише краса оцінюється,
і пишатись потрібно не кількістю чарівних коханок


Не шукай між рядків сенсу,
не губися в думках раптових
напишу на листі - miss U
відшукай себе в скриньках поштових

відшукай себе на полицях книжкових,
відшукай наше фото в сторінках загадкових