Ми з тобою - картина

Лариса Билич
Ми з тобою велика суцільна картина,
де ти - хореограф, а я - балерина
Ти - вільний художник, що прагне надхтнення
а я - твоя муза, з нотками одкровення.

На ній, огортаючим вітром проллється
так щиро, неначе дитина сміється
вся наша ніжність, свобода, турбота
зобразивши кохання в маслянистих полотнах

І нам не потрібно привселюдно кохатись,
це хибні думки, що так треба зближатись
вистачить погляду, випадкового дотику
в торканні з любов'ю - більше еротики.

Ми прокинемось вранці від шепоту сонця
проміння потрапить у відкрите віконце
Ти.. відчуваєш..? Ці чари в малюнку?
Пензлем мій подих.. мить до поцілунку.

Але, це ж картина, автор "Невідомо"
Така ж і закоханість. Підсвідома.
Наш світ - галерея, ми - гості таємні
Знайди там частинку себе невід'ємну.