Послухай серце...

Лю Нели
Послухай серце, чи воно мовчить?
Тиша нічна шепоче: " Я жадаю..."
Та вірю, що прийде чудова мить
І твоє серце скаже: " Я кохаю..."

І ти повернешся, окрилений від мрій,
З одним бажанням, знову бути разом.
Барвистість і наповненість надій,
Зітруть отруту й пагубність обрАзи.

Любов прощає , серцем розуміє,
Треба побачити у всьому вищу суть.
І хто не любить, той прощать не вміє.
Слова - вода, минуле не вернуть.

Знову світанок стукає в віконце,
Сьогодні день - найкращий у житті.
Свідомість зцілюють нам радість, сміх  і сонце,
І Віра - всі миттєвості святі.


               18.03.16