моiй коханiй

Антреме Мята
за тобою сумую
кожен день я згадую
як ти дивишся ніжно
як цілуєшся спішно

ти вкрала моє серце
у срібному вiдерцi
вона буде лежати
від любові  дрижати

коли в обійми знову
ти потрапиш мої
я тебе зацiлую
цілу ніч до зорі


(это эксперимент ....надеюсь, я не допустил критических и грубых ошибок, да простят меня носители языка )  :)