Збити кайдани

Олег Викторов
Ось воно,те що усе зруйнувало,
Що турбувало мене кожен час,
Клята хімера,що мир зіпсувала,
Доля навколішках пльондрає нас.
Нумо брати,відкриваємо очі.
Дивимось в небо,де сокіл літа.
Клятий москаль дати волі не хоче.
Збити кайдани,це наша мета.
Гей ковалю,є у тебе робота.
Шаблі з кайданів не довго кувать.
Хай не в жупанах,та в драних чоботях,
Нам козакам до цього не звикать.
Вдаримо так,що здригнеться вся хата.
Виплеснем браття на ворога лють.
Хай не турбуються мамо і тато,
Їхні сини ворогів проженуть.