Спасителю мiй

Виталий Петрюк
Боже Твоя доброта,
Вища всіх скарбів земних.
Хай величає душа,
Піснею слави й хвали
Ім"я Твоє, пресв"яте.
Боже,Спасителю мій,
Ти є дорожчий за все
Що міг би мати в житті.