Не вiдрiкайся

Лю Нели
Це вже не розум, а душа говорить,
Почуй її , дозволь їй говорити,
Не ігноруй, скажи як далі жити
І дихати без тебе, смуток морить.

Не відрікайся, бо життя земне
Непередбаченне і може вмить скінчитись.
Дозволь від погляду жаданного напитись,
В останній раз хоч обійми мене.

               18.03.16