Посвящение золотым ювилярам укр. язык

Пётр Лавренчук
  Присвята золотим ювілярам

                Моїм шанованим коллегам ,родині Коноплів
                вчителям які пропрацювали вКарпилівській школі
                майже сто років, на двох, вчителями та вихователями,
                яка святкує ЗОЛОТЕ ВЕСІЛЛЯ Алла Федорівна
                та Михайла Семеновича.5 березня в ресторані "Козачок"
                зібрлися рідні,друзі та знайомі щоб привітати ювілярів,
                я також приєднуюсь до них, вітальним словом.

Козак, та козачка гуляють весілля!
Да не просте,а справжнє золоте,
Зібрали добірну компанію,
Родині Коноплів, чемно дякуэмо за те!
Пятдесят років карпилівській сімї,
Клекочуть лелеки,та співають соловї,-
Золотим серпанком дорога стелеться по землі.
За любов та працю уклін наш до землі.
Пятдесят років пісню любові співають,-
Гостей на золоту вечірку гукають,-
Всі Семеновича та Федорівну вітають.
Народжені для праці та любові,
Щоб завжди були веселіі та здорові,-
Родина карпилівськіх педагогів.
Просто скажу :"СЛАВА ЗОЛОТИМ ГЕРОЯМ!"
Їх привідає солодка яблунока в садку,
Що як оберіг приносила радість,гнала біду,
Під нею зустріли свою першу весну,
З "Прохоренком" провернули операцію не одну.
Палке кохання закоханих сердець,
Чарівна Оксана та Юрко молодець.
Учительске діло діток наставлять,-
Сьогодні ювілярам радість розділять.
Здаємо Прохоренок,Сулимів,Дідкових,Троянів,-
Всіх, хто своє золоте весілля не зустрів..
Завзято та весело будем гулять,-
Семеновича та Федорівну щоро вітать,
За золотий вік, за мудрі палкі серця,
Вип"ємо чарки всі до донця.
Щоб ніщо не боліло, були у формі,не кололи кольки,-
Треба ювілярам крикнути: "Горька!","Горька!""Горька!"

                ПЕТРО ЛАВРЕНЧУК С.КАРПИЛІВКА 5 БЕРЕЗНЯ 2016 року