Щастя

Алиса Миллер
Кохання - запорука сили,
Я відчуваю, що живу.
З'явились божії ті крила.
Не відпускай мене, молю.
Я бачу стежку ясно й чітко,
Вона веде в чарівний сад.
Стріла влітає в серце мітко,
Немає шляху вже назад.
І ти береш мене за руку,
Ведеш туди, де літо цілий рік.
Я більше не приречена на муку,
На вічне щастя ти мене прирік.