До 55-рiччя мiста

Людмила Дзвонок
Дніпрорудне, місто, я тебе кохаю,
Бо нема ріднішого у моєму краю!
Над тобою зорі найсвітліші в світі,
А яке красиве ти у буйноцвітті!..

Йду собі по вулиці, а назустріч люди...
Жити нам тут хороше (не стріляють в груди),
Де, куди не гляну, все знайоме, рідне,
Нам земля дісталася  гарна, не безплідна!

Місто моє любе, скоро в тебе свято.
Гості завітають – з’їдеться багато...
Відсвяткуєм разом твої роковини -
Будеш серед друзів, у колі родини!
                20.03.2016