Стимул Цитата

Максим Власкин
I don't want to die in your eyes.
I want to remain your destiny.
Live this world, feeling your breath.
Heartbeat. With every beat of my heart,
Part of you, eyes spring pool.
In which I drowned more than once.

Я не хочу умирать глазах в твоих. 
Я хочу остаться судьбой твоей.
Прожить этот мир, чувствая дыханье твое. 
Биение сердца.
При каждом ударом сердца,
Часть тебя, глаза весенний омут.
В котором тонул не раз я.