Не обiцяйте

Мокренко Хром Олег
Що будете ви поруч день і ніч
Ніколи та ніде не обіцяйте
Вдаючи, що турботи вам до пліч
Слова такі на людяність не гайте
Адже як тільки вас попросять допомоги
Підете.... Тихо дивлячись під ноги

Не обіцяйте, що любов ваша надовго
Завжди знайдеться хтось ще більш прекрасний
Коли настане вибір, де дорога?
І результат без зайвих слів вже буде ясний
Спіткаючисть при виборі стежини
Вам ясним стане, з ким були чужими

Не обіцяйте, що підтримати готові
У будь яку хвилину у житті
Ви про обов'язок забули в тому слові
Що важко буде потім на душі
Не треба тої злої павутини
Адже все знищити, так легко для людини...

Ніколи не обіцяйте, просто ніколи
Обіцянки - це як обман сліпого
Ми люди, а життя - це наше поле
І всім його не вистачить одного
Розрадою буває тільки подих
Що здержаний за довгі-довгі роки