Пад зад хош, дзядулька,

Васыль Брыль-Кобзар
Зялёнай цыбульКи сь?

Нам всоввают падлы,
Сма3це, дзеньзнаки ш!
Па радзивцы прама щ
Ды й нават ат Сашмы ж.

А що щэ вам Малпыщ
Засунуць ф карманьчыц.
БесьСельЛерчык гарный:
Вучыцесь кахатысь.

А шо щэ от крали,
Колы 2 шыстакы
Ва иницыАлКах
Ты видзиш, дзед Васька.

Вакол жа няма нат
А ни дзесь Брыль Янки й,
Каторый был в Бацька
Ва Иньдзии святай.

Ды нет. Трэба ужас.
Ды болей каб жахавсь.
А то ты цыбулий
Уйив но, хы, в Жабак.

Колы ж-то пак будэ
Такэ ещэ цудко,
Щоб Брыль з МищанЧук ексь
Да збацалы Дурня Зь.

… ну, гэтой во, туткы
Що вам злую шутКу ш:
Ах, Джулийка! Сучка!
А ну, дай но внучКу б!..
Ну, тут ферма чукчый