Так не буваэ

Михаил Онищенко2
Так  не  буває.

Так  не  буває, 
Щоб  все  було  добре.
Навіть  як  в  тебе,
Серце  хоробре.
А  так  буває,
Що лізуть  у  душу,
Їх  проганяти,
Я  тоді  мушу.

Так  не  буває,
Щоб  всі  були  добрі.
Бо  вороги  в  нас,
Дуже  недобрі.
Хочуть  нас  зжити,
З  білого  Світу.
Маємо  браття,
Щось  з  цим  робити.

Так  не  буває,
Що  бідний  гуляє.
А  багатий  бачить,
Мало  не  плачить.
А  так  буває,
Бідний  страдає,
А  багатий  радіє,
Вбиває  надію…

Так  не  буває,
Щоб  всі  були  чесні.
Правлять  в  нас  балом,
Люди  безчесні.
Вони  залізли,
Й  сіли  на  шию.
Коли  вже  на  них,
Пута  пошиють?..

Так  не  буває,
Щоб  всім  було  смішно.
Але  сором  буває,
Коли  нам  грішно.
Ми  всі  грішимо,
Бо  забули  вже  Бога.
Але  без  нього,
Важка  в  нас  дорога.

Тому  я  до  Вас,
Звертаюся  люди.
Робім  щось  з  собою,
Бо  горе  нам  буде.
Якщо  ми  так  далі,
Будемо  жити.
Господь  вже  нічого,
Не  зможе  зробити...

  20:15.22.03.2016.