Не пiдставляй

Георгий Грищенко
За скоєне тобою
Ти сам відповідай,
Не ризикуй собою,
Когось не підставляй.

Бо врешті взнають люди
Це скоїв саме ти,
За зневажають всюди,
Зазнаєш самоти.

Самотньому погано
У цьому світі жить,
Зігнешся дуже рано
У розпачі щомить.

Бо ти боїшся дуже
Відповідальності,
Не можна жить так друже
Без сили мужності.

Навчись відповідати
За все, що робиш ти,
Й всі будуть поважати
За мужності сліди.
21.03.16.