Homo nevicus Людина морська

Екатерина Ковалевская
/ З нагоди Свята підводників /
Бог дарував вам життя, сповнене честі й відваги.
Кожен – професіонал знаних вершин і глибин.
Чуйні гарячі серця ви присвятили Державі,
В скрутні години біди разом були, як один.

Вам підкорявся прибій почесних завдань та наказів.
Виклики Долі знесли, не відвернувши лиця.
Із Таїною двобій загартував у звитязі,
Ризик постійний привчив справу вести до кінця!

Тож, Homo nevicus є! Міццю росте і мужніє.
Світ океанів-морів світло людей осява.
Мірою дивних речей душі й серця пломеніють.
Гурт особливих людей – Слава, Надійність, Краса!

Хай віковічить буття флотське глибинне братерство,
Буде здоровим ваш дух, мужність ясніє в очах!
Подвиг на грані життя у поколінь озоветься
Герцю вогнем, що не вщух,
А піде по інших світах…