Фашистська навала

Олександр Мачула
Дзвінок з Москви, від родичів близьких –
хвилюються, бажають прихистити.
– Що сталося? – не зрозуміють їх,
уже занепокоїлись і діти…
– Фашисти Україну захопили
і нищать вас як неарійську расу!
– Та ні, даремно тратите ви сили!
Не всю, лиш Крим, а ще шматок Донбасу.

21.03.2016