Украинский Гарик 138

Владислав Красса
Український Ґарик 138

За мотивами І. Губермана

Усе перемінилося б кругом,
Якби жінки і поруч, і навколо
Всі думали б не задом і бігом,
а головою, щоб вона холола.


Оригінал

Все переменилось бы кругом,
если бы везде вокруг и рядом
женщины раскинули умом,
как сейчас раскидывают задом.