Пожалiв

Василий Дубина
Якось батько в ліс зібрався,
Взяв з собою двох синів:-
Гайда, хлопці, йдем зі мною
Назбираємо грибів .
Ходять лісом.Назбирали
Повні кошики грибів.
Раптом гульк, а перед ними,
На шляху глибокий рів.
Розігнався батько - стриб,
І на другім боці!
Менший син Микола, каже
Старшому Володьці: -
Подивись, як тато наш
Стрибає завзято,
Скочив миттю через рів,
Наче пес кудлатий!
Вова каже: - Молодець,
В нього сил немало,
Він скака як жеребець,
Лихо б його взяло!
Потім батька пожалів,
Подививсь на брата
І сказав: - Батько не пес,
А наш рідний тато.
- Тату, чуєте, чи ні,
Що то він тут галаса?
Не були б такі дурні,
Та дали б йому за пса!

     22.03.2016р. 11:05.