Побажання

Олександр Мачула
Облиш думки про вік свій нелегкий
і не ціни себе по прожитим літам.
Лікуйся завжди вправами і словом,
теплом і холодом, масажем і травою.
Вдихай наповну аромат рослин.
Диши рікою, полем, лісом.
Їж більше рису й чаєм запивай,
а м‘ясо в овочі постійно завивай.
Тримай в теплі ти ноги й нирки,
а голову у холоді сховай.
Забудь усе погане, більше посміхайся.
Не злись і не напружуйся даремно.
Коли спокійний – будеш нездоланним
і непохитним ніби скеля в морі.
А спокій прийде завше зі здоров‘ям.
Здоров‘ям духу, перш за все.
Люби людей, принаймні намагайся,
та вже кого любити не виходить –
його не помічай ти зовсім.
Ще будь блаженним
сам перед собою.
Не лицемір собі
і у собі…

22.03.2016