Аб шчасцi жанчыны

Софья Коневега
Аб шчасцi жанчыны
Не мроiла у сне,
Бо любы каханы
Ужо быу на яве.

На крылах кахання
Ка мне ен iмчау
I толькi сардэчныя
Лiсты мне пiсау.
Багiняй, мяне велiчау,
Насiць на руках абяцау.

А, можа, усё гэта
Прыснiлася мне?
Ды толькi дачушка-
Цалуе не у сне!