Ти вiриш у кохання?

Мила Курбатова
Ти віриш у кохання?
В замріяні зітхання...
В схвильовані зізнання...
У дотик несміливий...
В прогулянки у зливу...
Я ж їх не зустрічала,
Хоча на них чекала.
Я вірила у казку,
А результат - поразки.
То може ці love story
Всього чиясь теорія?
І всі любовні драми
Лиш на кіноекранах?
Та я ще почекаю,
Я щастя пошукаю!
Коли його зустріну -
Підкажуть ендорфіни!
Не думаючи двічі
Скажу йому у вічі:
"Привіт, мій милий денді.
З тобою буду леді."

22.03.2016