Де хмари

Николай Иванович Мельник
Де Хмари  зливають  грозою,
Гріє  сонечко після  дощу,
Вітер  колише  лозою ,
Показує  гідну  мощу .
---------------------------
Він цвіт на  деревах  зриває,
Поривами  грізно  шумить,
Хвилі  великі  здіймає ,
Над  ставом як яструб  летить .
--------------------------------
Там  запах від  диму  літає,
Смачна  юшка  і рибний  балик, 
З і святом  травневим  вітає,
І  жариться  січний  шашлик .
--------------------------------
Хрущі  з  комарами  літають,
 Як вечір  навкруг  настає,
Птахи з натхненням  співають,
Ласкають   серденько  моє.
---------------------------------
Мій вірш