Дия ши

Абдула Алиев Ибрагимович
Ва дия ши ахIарил
Дубула хъалзела ши,
Лебара дуньялике
ХIугъуна ахIялил ши.

Намусулас вай хъярхъил
УркIбе цIакьле ахIялил
ГIяхIте хабарт лерил ши,
Дигахъис хIу дия ши.
               
Припев:
Дия уркIи цаб цIакьле
Шилике хIулбукIуле,
Цунезе бууй халкьра
Цаби цIакьле разиле.

Халкь цаби цIакьле ахIте
Цалзакан ца хIулбукIуй,
Дуэра хIуша шатле
Бугьаби хIуша дукIуй.

                В исполнении Барият Акаевой