Кохання в чне це...

Ярослав Коваль 2
Всі слова мої,
Вар'ятий крик сердець,
Слова твої і сльози накінець,
Притулок всіх, прожитих утіх,
Зіронька встає, в сутінках нічних,
Помре, піде,а потім оживе,
І все верне,
Блаженну літню ніч,
Одвічну літню ніч,

Кохання вічне це ,
Живемо всі ми ним,
До сліпоти і до останніх днів,
Одна лиш ти,
Живу кохаючи....
Тебе...одну. Назавжди!