Тоб важко сказати прив т?

Ярослав Коваль 2
Тобі важко сказати привіт,
Подзвонити,спитати як справи,
Сціпив зуби,як тей дикий кіт,
Кіхті наче ті вила наставив,

Ми ж з тобою знайомі були,
Як у тебе біда підкрадалась,
І гармати у грудях гули,
Серед літа зима починалась,

Що ж ти ,друже ,носа дереш,
Відвертаєш на спільній дорозі,
Нам зозуля однаково кує,
Схаменись,та не стій на морозі!