Якщо кохаеш, то кохай!

Ярослав Коваль 2
Якщо кохаєш, то кохай,
Кохай весь час ,постійно,
В розлуці інших не шукай,
Тоді в душі буде спокійно,

Якщо кохаєш,то кохай,
Це не обов'язок,а сила,
Ти відчуття оце ковтай,
Де б доля світом не носила,

Якщо кохаєш,пам'ятай,
На відстані,а чи близенько,
Тебе кохаю і твій чай,
Нагріє вмить моє серденько,

Якщо кохаєш,то чекай,
В ночі,під ранок,моя вірна,
Перед очима уявляй,
Така хороша не покірна!