19 минуло з тих днiв

Леся Мороз-Рекотова
              Пам'яті матусі...

Чорнобривці сьогодні згадались,
Що росли у батьківськім дворі...
Як з тобою ми щиро сміялись,
Відганяючи "злих" комарів.

Мудрі очі, і погляд тривожний,
Руки лагідні й ніжні твої.
Все згадалось і миттю забулось...
19 минуло з тих днів...

22.03.2016