бу-бу бу-бу-бу

Вячеслав Корнеев
Бу-бу бу-бу,бу-бу-бу-бу,
Бу-бу-бу-бу-бу,бу-бу-бу
Бу-бу бу-бу,бу-бу-бу-бу,
Бу-бу-бу-бу-бу,бу-бу-бу.
Бу-бу бу-бу-бу бу-бу-бу-бу,
Бу-бу бу-бу-бу бу-бу-бу,
Бу-бу бу-бу-бу бу-бу-бу-бу,
Бу-бу бу-бу,хорошо!!!!